2016-01 Werkbezoek gedeputeerde provincie Noord-Holland aan Huiberts BV

Op verzoek van gedeputeerde Economische Zaken Jaap Bond wordt op woensdag 20 januari 2016 een werkbezoek aan Huiberts BV gebracht.
UPDATE: HET BEZOEK HEEFT INMIDDELS PLAATSGEVONDEN. VOOR EEN VERSLAG EN DE FOTOS KLIK HIER.

Na een ontvangst zal Huiberts BV het bedrijf presenteren, waarna er een rondleiding over het bedrijfsterrein en langs het aanwezige wagenpark zal zijn.

In 2015 was Huiberts BV veelvuldig in het nieuws, vanwege het winnen van een gemeentelijke en een regionale ondernemersprijs. Dat de onderneming van Kees en Anja Huiberts niet onopgemerkt is gebleven, blijkt uit het werkbezoek dat gedeputeerde Economische Zaken van de provincie Noord-Holland, Jaap Bond, op 20 januari 2016 aan het bedrijf in Katwoude zal brengen.

Na het winnen van de Ondernemersprijs Waterland 2014 van Gemeente Waterland, won het bedrijf ook de Ondernemersprijs van de gehele regio Waterland 2014, waartoe ook Edam-Volendam, Purmerend, Beemster en de voormalige Zeevang behoren. Tot slot behoorde het bedrijf tot de tien finalisten bij de Ondernemers Verkiezing Noord-Holland (OVNH) in de categorie MKB-Midden van heel Noord-Holland en was er veelvuldig op Huiberts BV gestemd voor de Publieksprijs, die nipt aan de neus van Kees en Anja voorbij ging.