2015-05 Finalist MKB-Midden

Huiberts BV behoorde tot de laatste TIEN FINALISTEN van de categorie MKB-Midden van heel Noord-Holland!!!

De start van 2015 was toch wel heel bijzonder voor Huiberts BV. In januari 2015 werden we uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar 2014 van de Gemeente Waterland.
In februari 2015 werden we uitgeroepen tot Onderneming van het jaar van de Regio Waterland 2014 (deze regio omvat de Gemeenten Zeevang, Beemster, Edam-Volendam, Waterland en Purmerend).

Maar het leek niet op te houden. Door het winnen van bovengenoemde verkiezingen werden we ook genomineerd voor de Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland. Hiervoor hebben we ook weer een jurybezoek gehad en daarna kregen we bericht dat we tot de laatste TIEN FINALISTEN behoren van de categorie MKB-Midden van heel Noord-Holland!!!  Dit vonden we echt een hele eer. Er zijn drie categorieën bij deze verkiezing: MKB-Klein, MKB-Midden en MKB-Groot. In totaal waren er 260 bedrijven genomineerd en nu zijn er in totaal nog 30 finalisten over (10 per categorie).

Op 20 mei 2015 was de verkiezing in de Philharmonie in Haarlem. We vonden het heel bijzonder om dit allemaal mee te maken. Naast deze verkiezing maakten we ook nog kans op de Publieksprijs. Hiervoor waren zo veel mogelijk stemmen nodig. Stemmen kon tot 18 mei via www.ovnh.nl. Iedereen bedankt voor het stemmen! Geen podiumplek maar een mooie ervaring rijker! Foto's staan op onze fotopagina.