Sponsoring

Ook Huiberts BV is er voorstander van om diverse stichtingen en verenigingen te ondersteunen in de vorm van sponsoring.

Dit kan een financiële bijdrage zijn, of steun in de vorm van inzet van materieel en medewerkers van Huiberts BV bij de organisatie van een evenement, een onderhoudsklus o.i.d.

De afgelopen jaren konden zeer veel organisaties op de steun van Huiberts BV rekenen.

Hierbij kunt u denken aan regionale sport- of toneelclubs, diverse verenigingen, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, culturele activiteiten, goede doelen, maar ook bijv. Villa Pardoes en de metamorfose van het EMMA kinderziekenhuis.

Tijdens de jaarlijkse stamppot avond wordt met groot succes een inzameling gehouden voor de Voedselbank Purmerend.
Omdat in 2020 de Stamppotavond helaas niet door kon gaan vanwege de Corona maatregelen is er voor gekozen een mooi bedrag te doneren aan de Voedselbank Purmerend zodat zij hier in ieder geval niet de dupe van zouden zijn.

In 2022 hebben we weer een stamppotavond mogen organiseren.

 

Duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam ondernemen heeft feitelijk een milieuachtergrond, terwijl Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een sociale achtergrond heeft. Maar de termen worden tegenwoordig door elkaar gebruikt.

Ze staan beide voor het zoeken naar evenwicht tussen financieel economische resultaten, sociale belangen en het milieu oftewel de drie P’s profit, people, en planet. Alle drie de P’s worden geoptimaliseerd, zonder de balans er tussen te verliezen.